Kontakt informacije

KRAS d.o.o. Laktaši

pon - sub 7-15h icon_widget_image Ljevčanska 43, 78250 Laktaši, Republika Srpska, BiH icon_widget_image + (387) 51 532 064 + (387) 51 530 164 icon_widget_image info@kras.ba
Image Alt

O nama

S vama smo od 1990. godine

Dobrodošli

KRAS d.o.o. Laktaši je osnovan 22.3.1990. Kroz tri decenije poslovanja mijenjala se i djelatnost preduzeća. Shvatili smo da su tehnički gasovi oblast u koju treba investirati, pa je tako proizvodnja gasa postala osnovna djelatnost naše kompanije, pored izrade dekorativnih profila za završne radove u građevinarstvu. Ipak, proizvodnja tehničkih gasova sve više je opredjeljivala naše investicije (u gradjevinske objekte, opremu i vozila), tako da smo za vrlo kratko vrijeme, od nekada naše zanemarljive djelatnosti i malog učešća na tržištu ovih roba, došli do privrednog subjekta, koji je sve prisutniji na tržištu BiH.

Činjenica je da smo zbog vrlo visokog stepena tehničke opremljenosti i obučenosti na zavidnom nivou iz ove oblasti.

Cilj nam je da udovoljimo potrebama naših klijenata s obzirom na promjenljive i rastuće zahtjeve potrošača.

Novi zahtjevi moraju se poštovati, a naša kompanija je u mogućnosti da udovolji svim zahtijevima tržišta u pogledu isporuke svih vrsta tehničkih gasova i medicinskog kiseonika zahtijevanog stepena čistoće, kao i gasnih mješavina visokog stepena tačnosti, vlastitim prevozom.